No avatar
пятница, 14.45
Окрошка

Окрошка

Порций6
Время1 час
КухняУкраинская кухня
КатегорияСупы
СпособКлассический
-
Patee. Рецепты в Telegram!
Смотри и пробуй — новые рецепты каждый день! Подпишись на официальный канал Patee. Рецепты в Telegram чтобы не потерять.
👉🏻 Подписаться 👈🏻
Пищевая ценность на 100 г
Белки 4,72 г
Жиры 0,79 г
Углеводы 9,79 г
64
КИЛОКАЛОРИЙ
Мне нравится
Добавить себе
Вам нужно
Зелень и листовые овощи
Укроп
Укроп
50 г
Молочные продукты
Сметана 20%
Сметана 20%
20 г
Овощи свежие
Картофель
Картофель
5 шт.
Лук зеленый
Лук зеленый
50 г
Огурец
Огурец
4 шт.
Редис красный
Редис красный
1 пуч.
Птица
Куриное филе
Куриное филе
500 г
Соусы
Горчица
Горчица
10 г
Яйца
Яйцо куриное
Яйцо куриное
3 шт.
Шаги приготовления
Шаг 1
Куриное филе
Куриное филе
500 г
Редис красный
Редис красный
1 пуч.
Огурец
Огурец
4 шт.
Картофель
Картофель
5 шт.
Укроп
Укроп
50 г
Лук зеленый
Лук зеленый
50 г
Горчица
Горчица
10 г
Сметана 20%
Сметана 20%
20 г
Яйцо куриное
Яйцо куриное
3 шт.
Поставити відварюватись картоплю, яйця та філе. Тим часом включити якийсь серіальчик і почати нарізати огірки та редис. Інші інгредієнти охолоджуємо та також дрібно нарізаємо. Кріп та зелену цибулю краще додавати перед подачею на стіл - це трошки подовжить життя окрошки в холодильнику, якщо готуєте на декілька днів😉

Тематические подборки

СупыОкрошка

Похожие рецепты

Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Подробнее
Полная версия сайта