
Суп "грибний"
Порций | 7 |
Время | 40 мин |
Кухня | Украинская кухня |
Категория | Супы |
Способ | Классический |
Гриби почистити порізати не дуже грубо і не тонко, обжарити на сливочному маслі і вилити в каструлю тоді влити дві літри води кип'ятку, на малому вогні варити пів години. Картоплю порізати і положити в бульйон з грибами. Моркву і цибулю пожарити на маслі додати в суп, посолити, поперчити додати лавровий листок і варити 20-30 хвилин перед подачею додати сметани. Смачного!
Пищевая ценность на 100 г
Белки 1,21 г
Жиры 0,58 г
Углеводы 7,79 г
40
КИЛОКАЛОРИЙ
|
Мне нравится
Добавить себе
3
5
Вам нужно
Грибы
Масла, жиры
Овощи свежие
Сахар, мёд, соль
Соки, воды, напитки
Специи, пряности, добавки
Шаги приготовления
Шаг 1

Белый гриб
500 г

Сливочное масло
30 мл

Вода
2 л

Картофель
5 шт.

Морковь
1 шт.

Лук репчатый
1 шт.

Лавровый лист сушеный
2 шт.

Соль
1 ст. л.

Перец душистый молотый
0,2 г
Рецепт класичного грибного супу