No avatar
среда, 15.55
Суп "грибний"

Суп "грибний"

Порций7
Время40 мин
КухняУкраинская кухня
КатегорияСупы
СпособКлассический
Гриби почистити порізати не дуже грубо і не тонко, обжарити на сливочному маслі і вилити в каструлю тоді влити дві літри води кип'ятку, на малому вогні варити пів години. Картоплю порізати і положити в бульйон з грибами. Моркву і цибулю пожарити на маслі додати в суп, посолити, поперчити додати лавровий листок і варити 20-30 хвилин перед подачею додати сметани. Смачного!
Пищевая ценность на 100 г
Белки 1,21 г
Жиры 0,58 г
Углеводы 7,79 г
40
КИЛОКАЛОРИЙ
Мне нравится
Добавить себе
1 нравится
2 добавили себе
3
5
Вам нужно
Грибы
Масла, жиры
Овощи свежие
Сахар, мёд, соль
Соки, воды, напитки
Специи, пряности, добавки
Шаги приготовления
Шаг 1
Рецепт класичного грибного супу

Тематические подборки

СупыГрибной суп

Похожие рецепты

Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Подробнее
Полная версия сайта