🌶 INGREDIENTS: 150 gr fillet of Alaska pollock 100 gr Bulgur 2 t/s ml olive oil 1 t/s lemon juice 15 gr butter 2 garlic cloves Black pepper Roasted chili pepper Salt . 🥣 PREPARATION: Marinate the fish with lemon juice, chopped garlic and spices. Keep to rest for 4-5 hours. Put butter pieces under the baking container, install marinated fish and bake in 200 C for 25 min. In a boiling water pour cleaned Bulgur. Cook for 15 min finishing with the fish equally. Move out the fish from the baking container and pour cooked Bulgur in it to make the oil be absorbed. Serve with coriander and lemon pieces. 🤗 . 👨🍳 TAKE EAT EASY!
Patee. Рецепты в Telegram!
Смотри и пробуй — новые рецепты каждый день! Подпишись на официальный канал Patee. Рецепты в Telegram чтобы не потерять.
🌶 INGREDIENTS: 150 gr fillet of Alaska pollock 100 gr Bulgur 2 t/s ml olive oil 1 t/s lemon juice 15 gr butter 2 garlic cloves Black pepper Roasted chili pepper Salt
Patee. Рецепты — более 45 000 подробных рецептов с фото и видео! Детальная калорийность блюд. БЖУ. Кулинарная книга и многое другое только в приложении.