
Baked Alaska pollock with Bulgur 🐟
Порция | 1 |
Время | 45 мин |
Кухня | Американская кухня |
Категория | Рыба и морепродукты |
Способ | Классический |
🌶 INGREDIENTS:
150 gr fillet of Alaska pollock
100 gr Bulgur
2 t/s ml olive oil
1 t/s lemon juice
15 gr butter
2 garlic cloves
Black pepper
Roasted chili pepper
Salt
.
🥣 PREPARATION:
Marinate the fish with lemon juice, chopped garlic and spices. Keep to rest for 4-5 hours. Put butter pieces under the baking container, install marinated fish and bake in 200 C for 25 min.
In a boiling water pour cleaned Bulgur. Cook for 15 min finishing with the fish equally. Move out the fish from the baking container and pour cooked Bulgur in it to make the oil be absorbed. Serve with coriander and lemon pieces. 🤗
.
👨🍳 TAKE EAT EASY!
150 gr fillet of Alaska pollock
100 gr Bulgur
2 t/s ml olive oil
1 t/s lemon juice
15 gr butter
2 garlic cloves
Black pepper
Roasted chili pepper
Salt
.
🥣 PREPARATION:
Marinate the fish with lemon juice, chopped garlic and spices. Keep to rest for 4-5 hours. Put butter pieces under the baking container, install marinated fish and bake in 200 C for 25 min.
In a boiling water pour cleaned Bulgur. Cook for 15 min finishing with the fish equally. Move out the fish from the baking container and pour cooked Bulgur in it to make the oil be absorbed. Serve with coriander and lemon pieces. 🤗
.
👨🍳 TAKE EAT EASY!
Пищевая ценность на 100 г
Белки 13,85 г
Жиры 8,25 г
Углеводы 27,43 г
232
КИЛОКАЛОРИЙ
|
Мне нравится
Добавить себе
2
5
Вам нужно
Крупы
Масла, жиры
Овощи свежие
Рыба и морепродукты
Сахар, мёд, соль
Соки, воды, напитки
Специи, пряности, добавки
Шаги приготовления
Шаг 1


Треска
150 г

Булгур
100 г

Оливковое масло
2 ч. л.

Лимонный сок
1 ч. л.

Сливочное масло
15 г

Чеснок
2 зуб.

Перец черный молотый
1 щеп.

Перец кайенский (чили) молотый
1 щеп.

Соль морская
1 щеп.
🌶 INGREDIENTS:
150 gr fillet of Alaska pollock
100 gr Bulgur
2 t/s ml olive oil
1 t/s lemon juice
15 gr butter
2 garlic cloves
Black pepper
Roasted chili pepper
Salt
150 gr fillet of Alaska pollock
100 gr Bulgur
2 t/s ml olive oil
1 t/s lemon juice
15 gr butter
2 garlic cloves
Black pepper
Roasted chili pepper
Salt