
Ікра кабачкова
Порций | 5 |
Время | 2 часа |
Кухня | Домашние рецепты |
Категория | Соусы |
Способ | Классический |
Кабачок на терти, поставити тушити на 2 години,додати томатну пасту, пересмажити на олії цибулю і моркву потерту на терку, часник, оцет, сіль, паприку і тушити ще одну годину. Розкласти по банках та пастеризувати.
Пищевая ценность на 100 г
Белки 1,33 г
Жиры 7,3 г
Углеводы 7,51 г
96
КИЛОКАЛОРИЙ
|
Мне нравится
Добавить себе
4
5
Вам нужно
Масла, жиры
Овощи свежие
Сахар, мёд, соль
Соусы
Специи, пряности, добавки
Шаги приготовления
Шаг 1
Натерти на терку 5л, поставити тушити на 2 години
Шаг 2
Додати до кабачків
Шаг 3
Пересмажити
Шаг 4
Потерти
Шаг 5
Потерти
Шаг 6
Додати
Шаг 7
2 ст.л
Шаг 8
Додати
Шаг 9
1ч.л
Шаг 10
Почистити і подавити