No avatar
среда, 10.59
Кабачковий крем-суп

Кабачковий крем-суп

Порций6
Время1 час
КухняУкраинская кухня
КатегорияСупы
СпособКлассический
-
Patee. Рецепты в Telegram!
Смотри и пробуй — новые рецепты каждый день! Подпишись на официальный канал Patee. Рецепты в Telegram чтобы не потерять.
👉🏻 Подписаться 👈🏻
Пищевая ценность на 100 г
Белки 1,6 г
Жиры 1,62 г
Углеводы 9,41 г
56
КИЛОКАЛОРИЙ
Мне нравится
Добавить себе
1 нравится
11 добавили себе
12
5
Вам нужно
Бульоны
Куриный бульон
Куриный бульон
400 мл
Молочные продукты
Сливки 10-12%
Сливки 10-12%
200 мл
Овощи свежие
Кабачок
Кабачок
2 шт.
Картофель
Картофель
3 шт.
Лук репчатый
Лук репчатый
1 шт.
Морковь
Морковь
2 шт.
Чеснок
Чеснок
2 зуб.
Шаги приготовления
Шаг 1
Кабачок
Кабачок
2 шт.
Картофель
Картофель
3 шт.
Морковь
Морковь
2 шт.
Лук репчатый
Лук репчатый
1 шт.
Чеснок
Чеснок
2 зуб.
Куриный бульон
Куриный бульон
400 мл
Сливки 10-12%
Сливки 10-12%
200 мл
1️⃣Всі овочі почистити (і кабачки також) та порізати кубиками; цибулю та часник — подрібнити та підсмажити прямо у каструлі на рослинній олії

2️⃣Додати решту овочей, залити бульйоном та готувати на середньому вогні під кришкою 20 хв або поки не пом’якшають

3️⃣Блендернути до стану пюре, додати теплі вершки, присмачити та варити ще 7 хвилин

4️⃣Вже в тарілочку крапнути трохи соусу до барбекю (хоча підійде будь-який густий темний соус, як от бальзамічний чи ворчестер). За щасливим збігом обставин в мене є соус до барбекю від Jack Daniels

Тематические подборки

СупыСуп из кабачковКрем-суп

Похожие рецепты

Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Подробнее
Полная версия сайта