
Торт "Забава"
Порция | 1 |
Время | 20 мин |
Кухня | Украинская кухня |
Категория | Торты |
Способ | Классический |
Пекти один корж, корж ділити на 2 частини (залити желе Вишневе і ківі. На 300 грам води залити в 4 форми і порізати). 0.5 літри сметани змішати з цукром і додати желатин 0.25г все вимішати з желе і Вилити на пляцок тоді помітити в холодильник нехай застине.
Пищевая ценность на 100 г
Белки 6,1 г
Жиры 5,92 г
Углеводы 32,97 г
209
КИЛОКАЛОРИЙ
|
Мне нравится
Добавить себе
3
5
Вам нужно
Молочные продукты
Мука, крахмал
Сахар, мёд, соль
Сладости, джем, варенье
Соки, воды, напитки
Специи, пряности, добавки
Яйца
Шаги приготовления
Шаг 1

Яйцо куриное
8 шт.

Гранулированный сахар
1,5 ст.

Мука пшеничная
250 г

Крахмал картофельный
100 г

Разрыхлитель
1 ст. л.

Желе
2 ч. л.

Вода
300 мл

Сметана
0,5 л

Желе
2 шт.

Желатин
0,2 г
Торт просто неперевершений