kulesha bogdana
суббота, 11.20
Імбирне печиво

Імбирне печиво

Порция1
Время2 часа 30 мин
КухняАмериканская кухня
КатегорияДесерты
СпособКлассический
Це дуже ніжна, хрустка й розсипчаста випічка з тонким ароматом імбиру.
Смотри любимые рецепты в удобном приложении
Patee. Рецепты — более 45 000 подробных рецептов с фото и видео!
Детальная калорийность блюд. БЖУ. Кулинарная книга и многое другое только в приложении.
Скачать бесплатно
Пищевая ценность на 100 г
Белки 5,72 г
Жиры 17,45 г
Углеводы 64,99 г
436
КИЛОКАЛОРИЙ
Мне нравится
Добавить себе
1 добавил себе
1
5
Вам нужно
Масла, жиры
Сливочное масло
Сливочное масло
100 г
Мука, крахмал
Мука пшеничная
Мука пшеничная
250 г
Сахар, мёд, соль
Мёд
Мёд
1 ст. л.
Сахарная пудра
Сахарная пудра
100 г
Соль
Соль
1 щеп.
Специи, пряности, добавки
Имбирь молотый
Имбирь молотый
1,5 ч. л.
Корица
Корица
1 ч. л.
Сода пищевая
Сода пищевая
0,5 ч. л.
Чай, кофе, какао
Какао
Какао
1 ч. л.
Яйца
Яйцо куриное
Яйцо куриное
1 г
Шаги приготовления
Шаг 1
Мука пшеничная
Мука пшеничная
250 г
Сливочное масло
Сливочное масло
100 г
Корица
Корица
1 ч. л.
Какао
Какао
1 ч. л.
Сахарная пудра
Сахарная пудра
100 г
Яйцо куриное
Яйцо куриное
1 г
Имбирь молотый
Имбирь молотый
1,5 ч. л.
Сода пищевая
Сода пищевая
0,5 ч. л.
Соль
Соль
1 щеп.
Мёд
Мёд
1 ст. л.
З'єднати просіяне борошно, сіль, соду, какао та всі спеції. Добре перемішати.
В іншій ємності розтерти розм'якшене масло й цукрову пудру за допомогою міксера або вінчика. Додати мед і яйце, добре все перемішати.
Шаг 2
Замісити м'яке тісто, з'єднавши рідкі та сухі інгредієнти. Залишити його в холодильнику на 1 годину.

Дістати тісто, тоненько розкачати його, товщиною 1 мм. Зручно робити це між 2-ма листами паперу для випікання. Вирізати фігурки, перенести печиво разом із папером на деко.

Випікати імбирне печиво у розігрітій духовці при 180°С упродовж 7-10 хвилин.

Тематические подборки

Десерты

Похожие рецепты

Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Подробнее
Полная версия сайта