No avatar
пятница, 14.49
Курячий паштет

Курячий паштет

Порций10
Время1 час 30 мин
КухняУкраинская кухня
КатегорияЗакуски
СпособМультиварка
-
Patee. Рецепты в Telegram!
Смотри и пробуй — новые рецепты каждый день! Подпишись на официальный канал Patee. Рецепты в Telegram чтобы не потерять.
👉🏻 Подписаться 👈🏻
Пищевая ценность на 100 г
Белки 9,52 г
Жиры 11,17 г
Углеводы 4,2 г
167
КИЛОКАЛОРИЙ
Мне нравится
Добавить себе
3 добавили себе
3
5
Вам нужно
Алкоголь
Бренди
Бренди 50 г
Зелень и листовые овощи
Тимьян свежий
Тимьян свежий 50 г
Масла, жиры
Сливочное масло
Сливочное масло 100 г
Овощи свежие
Лук репчатый
Лук репчатый 1 шт.
Морковь
Морковь 2 шт.
Субпродукты
Печень куриная
Печень куриная 500 г
Шаги приготовления
Шаг 1
Печень куриная
Печень куриная500 г
Бренди
Бренди50 г
Тимьян свежий
Тимьян свежий50 г
Лук репчатый
Лук репчатый1 шт.
Морковь
Морковь2 шт.
Сливочное масло
Сливочное масло100 г
1️⃣Почистити цибулю та моркву. Моркву натерти, цибулю подрібнити. Підсмажити все в режимі “Смаження” 5 хвилин

2️⃣Додати промиту печінку, гілочки тим’яну, бренді, приправи та перемкнути на режим “Тушкування” (1 година)

3️⃣Трохи охолодити, додати вершкове масло та збити блендером. Кажуть, що для регуляції консистенції можна додати вершки чи молоко, але в мене раз з разом виходить “як треба”. Якщо паштет зарідкий, то не бійтесь — просто ставте в холодильник в гарненьку скляну місткість і він схопиться і теж стане “як треба”😉

Тематические подборки

ЗакускиПаштет из печениКуриный паштетПаштетДомашний паштет

Похожие рецепты

Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Подробнее
Полная версия сайта