Patee. Рецепты — более 45 000 подробных рецептов с фото и видео! Детальная калорийность блюд. БЖУ. Кулинарная книга и многое другое только в приложении.
Скачать бесплатно
Пищевая ценность на 100 г
Белки 2,04 г
Жиры 0,34 г
Углеводы 16,94 г
76
КИЛОКАЛОРИЙ
Мне нравится
Добавить себе
и 2 нравится
7 добавили себе
10
5
Вам нужно
Зелень и листовые овощи
Розмарин
50 г
Овощи свежие
Картофель
1 кг
Лук репчатый
1 шт.
Чеснок
2 зуб.
Шаги приготовления
Шаг 1
Картофель
1 кг
Розмарин
50 г
Лук репчатый
1 шт.
Чеснок
2 зуб.
Перед смаженням її необхідно відварити хвилин 10, тоді смаження займе менше часу, а значить і контакту з олією буде менше. Тим часом підсмажити подрібнену цибулю до м’якості, додати порізану слайсами картоплю, свіжий розмарин та під кінець видавити зубчик часнику
Patee. Рецепты — более 45 000 подробных рецептов с фото и видео! Детальная калорийность блюд. БЖУ. Кулинарная книга и многое другое только в приложении.