Уляна Радомська
четверг, 22.44
Запечені кури

Запечені кури

Порции3
Время1 час
КухняУкраинская кухня
КатегорияГарниры
СпособКлассический

Запечені кури - старовинна лемківська страва. Вона проста, але дуже корисна і поживна. На святковому столі запечені кури стануть чудовим доповненням до картоплі. Така страва не лише наситить ваших гостей, а й подарує їм насолоду та здоров*я.

Patee. Рецепты в Telegram!
Смотри и пробуй — новые рецепты каждый день! Подпишись на официальный канал Patee. Рецепты в Telegram чтобы не потерять.
👉🏻 Подписаться 👈🏻
Пищевая ценность на 100 г
Белки 17,44 г
Жиры 8,1 г
Углеводы 0,05 г
143
КИЛОКАЛОРИЙ
Мне нравится
Добавить себе
Дарья KzkvУляна Радомська нравится
5 добавили себе
7
5
Вам нужно
Птица
Курица
Курица
1 кг
Сахар, мёд, соль
Соль
Соль
1 щеп.
Специи, пряности, добавки
Лавровый лист сушеный
Лавровый лист сушеный
2 шт.
Перец душистый
Перец душистый
1 щеп.
Чесночный перец
Чесночный перец
4 зуб.
Шаги приготовления
Шаг 1
Курица
Курица
1 кг
Соль
Соль
1 щеп.
Перец душистый
Перец душистый
1 щеп.
Чесночный перец
Чесночный перец
4 зуб.
Лавровый лист сушеный
Лавровый лист сушеный
2 шт.

М*ясо помити та натерти сіллю з перцем, часником. Покласти лавровий листок для аромату прянощів. Залишити курку, щоб вона промаринувалась. Викласти у деко і поставити в духовку чи піч для запікання. Пекти 1-1,5 години, щоб утворилась скоринка і витік жир. На жирі, що витік, потім можна запекти картоплю. Вона стане чудовим доповненням до цієї страви.

Тематические подборки

Гарниры

Похожие рецепты

Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Подробнее
Полная версия сайта