No avatar
воскресенье, 19.13
Запечені курячі крильця з травами

Запечені курячі крильця з травами

Порции4
Время35 мин
КухняУкраинская кухня
КатегорияМясо
СпособКлассический
Духм'яні, запечені крильця
Смотри любимые рецепты в удобном приложении
Patee. Рецепты — более 45 000 подробных рецептов с фото и видео!
Детальная калорийность блюд. БЖУ. Кулинарная книга и многое другое только в приложении.
Скачать бесплатно
Пищевая ценность на 100 г
Белки 20,23 г
Жиры 6,99 г
Углеводы 0,38 г
150
КИЛОКАЛОРИЙ
Мне нравится
Добавить себе
1 добавил себе
1
5
Вам нужно
Зелень и листовые овощи
Чабер
Чабер
5 стеб.
Масла, жиры
Оливковое масло
Оливковое масло
3 ст. л.
Птица
Куриные крылышки
Куриные крылышки
1 кг
Соки, воды, напитки
Лимонный сок
Лимонный сок
3 ст. л.
Специи, пряности, добавки
Перец черный молотый
Перец черный молотый
0,5 ч. л.
Шаги приготовления
Шаг 1
Перец черный молотый
Перец черный молотый
0,5 ч. л.
Оливковое масло
Оливковое масло
3 ст. л.
Лимонный сок
Лимонный сок
3 ст. л.
Чабер
Чабер
5 стеб.
Куриные крылышки
Куриные крылышки
1 кг
1. Розігрійте духовку до 220С. Обваляйте крильця в суміші солі, перцю, оливкової олії і лимонного соку (трохи залиште). Викладіть крильця на деко так, щоб між ними було достатньо місця, і відправте в духовку.
Шаг 2
2. Готуйте 15 хвилин, потім переверніть і запікайте ще 10-15 хвилин. Посипте крильця рубаними травами і цибулею, збризніть лимонним соком і подавайте. За бажанням можна додатково приготувати гарнір з картоплі або рису.

Тематические подборки

Мясо

Похожие рецепты

Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Подробнее
Полная версия сайта