No avatar
суббота, 19.29
Сільотка

Сільотка

Порция1
Время25 мин
КухняУкраинская кухня
КатегорияРыба и морепродукты
СпособКлассический

2стакани води (перекипяченої)
2ст.л солі
2ст.л.оцету
4ст.л.олії
2ч.л.цукру
перець чорний,горошок,листя лаврове.

Пищевая ценность на 100 г
Белки 18,6 г
Жиры 13,89 г
Углеводы 0 г
205
КИЛОКАЛОРИЙ
Мне нравится
Добавить себе
4 добавили себе
4
5
Вам нужно
Рыба и морепродукты
Шаги приготовления
Шаг 1

приготовити маринад,сільодку почистити і порізати кусочками,затим кладемо порізану рибу в росіл накриваємо кришкою і ставимо в холодильник на 2години а ще краще на ніч.
На 1 порцію 3-4рибини
як виставляти на стіл то прикрашати чим завгодно

Тематические подборки

Рыба и морепродуктыБлюда из скумбрии

Похожие рецепты

Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Подробнее
Полная версия сайта