Наталя Юр
четверг, 15.19
Сорбет🍧

Сорбет🍧

Порции3
Время5 часов 59 мин
КухняИтальянская кухня
КатегорияДесерты
СпособКлассический
Для сорбету: полуниця - 250г; цукор - 50г; апельсиновий сік - 30мл; листочок м'яти - для прикраси. 🍧🍓
Пищевая ценность на 100 г
Белки 0,58 г
Жиры 0,25 г
Углеводы 21,84 г
87
КИЛОКАЛОРИЙ
Мне нравится
Добавить себе
Елена НаушервановаНаталья БарановаЕвгения КоролеваЕкатерина Крейдунова и 9 нравится
50 добавили себе
63
5
Вам нужно
Зелень и листовые овощи
Сахар, мёд, соль
Соки, воды, напитки
Фрукты, ягоды
Шаги приготовления
Шаг 1
Зі свіжого апельсина вичавити сік. У сік всипати цукор, довести до кипіння. Кип'ятити 2-3хв. Сироп охолодити. Полуницю подрібнити. Влити охолоджений сироп, перемішати. Поставити в морозильник на 5-6год. Щогодини ложкою добре перемішувати. Готовий Сорбет викласти в креманку, прикрасити листком м'яти.

Тематические подборки

ДесертыСорбет

Похожие рецепты

Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Подробнее
Полная версия сайта