No avatar
понедельник, 13.23
Печериці фаршировані цибулею

Печериці фаршировані цибулею

Порции4
Время40 мин
КухняУкраинская кухня
КатегорияЗакуски
СпособКлассический

Печериці-500гр
Сир пармезан-150 гр
Цибуля ріпчаста-2 шт
Масло вершкове-50гр
Майонез до смаку
Олія оливкова до смаку

Смотри любимые рецепты в удобном приложении
Patee. Рецепты — более 45 000 подробных рецептов с фото и видео!
Детальная калорийность блюд. БЖУ. Кулинарная книга и многое другое только в приложении.
Скачать бесплатно
Пищевая ценность на 100 г
Белки 35,75 г
Жиры 25,83 г
Углеводы 3,22 г
392
КИЛОКАЛОРИЙ
Мне нравится
Добавить себе
1 нравится
1
5
Вам нужно
Сыры
Пармезан
Пармезан
150 г
Шаги приготовления
Шаг 1

Ніжки печериць акуратно відокремети від шапочки,

Шаг 2

Ніжки та ріпчасту цибулю дрібно наріжте,обсмажте в суміші масла і олії,

Шаг 3

Шапочки на повніть приготовленою начинкою,Форму для запікання змастіть олією,викладіть шапочки,зверху майонез змішаний із сиром,

Шаг 4
Пармезан
Пармезан
150 г

Випікайте печериці за температурую 150 градусів протягом 20 хвилими.Подавайте печериці гарячими або холодними.

Тематические подборки

Закуски

Похожие рецепты

Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Подробнее
Полная версия сайта