No avatar
среда, 08.13
Котлети

Котлети

Порции4
Время1 час 30 мин
КухняУкраинская кухня
КатегорияМясо
СпособКлассический
-
Смотри любимые рецепты в удобном приложении
Patee. Рецепты — более 45 000 подробных рецептов с фото и видео!
Детальная калорийность блюд. БЖУ. Кулинарная книга и многое другое только в приложении.
Скачать бесплатно
Пищевая ценность на 100 г
Белки 17,65 г
Жиры 10,03 г
Углеводы 1,91 г
174
КИЛОКАЛОРИЙ
Мне нравится
Добавить себе
Валерия Сытюк нравится
4 добавили себе
5
5
Вам нужно
Зелень и листовые овощи
Тимьян свежий
Тимьян свежий
0,5 пуч.
Мука, крахмал
Мука пшеничная
Мука пшеничная
2 ст. л.
Мясо
Говядина
Говядина
500 г
Свинина
Свинина
500 г
Овощи свежие
Лук репчатый
Лук репчатый
1 шт.
Яйца
Яйцо куриное
Яйцо куриное
1 шт.
Шаги приготовления
Шаг 1
Говядина
Говядина
500 г
Свинина
Свинина
500 г
Лук репчатый
Лук репчатый
1 шт.
Тимьян свежий
Тимьян свежий
0,5 пуч.
Яйцо куриное
Яйцо куриное
1 шт.
Мука пшеничная
Мука пшеничная
2 ст. л.

1️⃣М’ясо та цибулю змолоти на дрібній насадці м’ясорубки. Приправити, додати, муку, яйце та гарненько замішати

2️⃣Розігріти велику сковорідку, налити рослинної олії так, щоб котлети не почали пригорати. Сформувати невеличкі кульки з фаршу, трохи приплюснувши з двох боків — для рівномірнішого обсмаження. Тим часом розігріти духовку до 180С та поставити туди велику термостійку форму — в ній будемо доводити котлети до готовності. У посуд покласти тим’ян. Таким чином страва набуде приємного аромату трав

3️⃣Обсмажуємо кульки з обох сторін (десь по 1 хв з кожної) та відправляємо до духовки, у розігрітій термостійкій формі. Після того, як фінальна порція перемістилась зі сковорідки до духової шафи, ставимо таймер на 40 хв

Тематические подборки

МясоКотлеты из свининыКотлеты из говядиныКотлеты из фаршаКотлетыМясо в духовке

Похожие рецепты

Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Подробнее
Полная версия сайта