
Палов
Порций | 5 |
Время | 2 часа 59 мин |
Кухня | Домашние рецепты |
Категория | Мясо |
Способ | Классический |
Сабзи
Гуруч
Пиюз
Гушт
Ноут
Аввал сабзи тугралади сунг бирнж обдуш килинади.кейин пиюз гушт ковурилади сабзи солиниб димланади Устидан зира солинади
Кейин биринч солиб димланади хар 5 минута аралаштирилади факат бирнж кушилади
Гуруч
Пиюз
Гушт
Ноут
Аввал сабзи тугралади сунг бирнж обдуш килинади.кейин пиюз гушт ковурилади сабзи солиниб димланади Устидан зира солинади
Кейин биринч солиб димланади хар 5 минута аралаштирилади факат бирнж кушилади
Пищевая ценность на 100 г
Белки 17,02 г
Жиры 20,18 г
Углеводы 0,01 г
247
КИЛОКАЛОРИЙ
|
Мне нравится
Добавить себе
3
5
Вам нужно
Масла, жиры
Мясо
Шаги приготовления
Шаг 1

Полов