
Сомса
Порций | 6 |
Время | 2 часа 2 мин |
Кухня | Домашние рецепты |
Категория | Мясо |
Способ | Классический |
Жуда мазали ва юкимли слайони булиб пишади
Пищевая ценность на 100 г
Белки 12,6 г
Жиры 7,56 г
Углеводы 50,87 г
328
КИЛОКАЛОРИЙ
|
Мне нравится
Добавить себе
4
5
Вам нужно
Мука, крахмал
Мясо
Соки, воды, напитки
Шаги приготовления
Шаг 1

Ун 1кг
Тухум 2та
Мол Юги
Гушт
Пиюз
Туз
Мурч
Аввал хамир корилади сунг Инга юг суртиб уралади ва халаденика куйилади.10 15дакика
Сунг думалок кесиб ичига таюрланган фарш куйилади
Фарш Илия пиюз туз мурч сепилади
Кейин 4 бурчак кесилиб букилади.
Тухум 2та
Мол Юги
Гушт
Пиюз
Туз
Мурч
Аввал хамир корилади сунг Инга юг суртиб уралади ва халаденика куйилади.10 15дакика
Сунг думалок кесиб ичига таюрланган фарш куйилади
Фарш Илия пиюз туз мурч сепилади
Кейин 4 бурчак кесилиб букилади.