No avatar
вторник, 18.43
Сирники

Сирники

Порции4
Время20 мин
КухняУкраинская кухня
КатегорияДесерты
СпособКлассический

Смачні домашні сирнички

Patee. Рецепты в Telegram!
Смотри и пробуй — новые рецепты каждый день! Подпишись на официальный канал Patee. Рецепты в Telegram чтобы не потерять.
👉🏻 Подписаться 👈🏻
Пищевая ценность на 100 г
Белки 8,2 г
Жиры 15,32 г
Углеводы 28,51 г
283
КИЛОКАЛОРИЙ
Мне нравится
Добавить себе
4 добавили себе
4
5
Вам нужно
Масла, жиры
Оливковое масло
Оливковое масло 20 г
Мука, крахмал
Мука пшеничная
Мука пшеничная 30 г
Сахар, мёд, соль
Сахар ванильный
Сахар ванильный 3 г
Сахар кондитерский
Сахар кондитерский 50 г
Соль
Соль 2 г
Сыры
Сыр творожный
Сыр творожный 180 г
Шаги приготовления
Шаг 1
Сахар ванильный
Сахар ванильный3 г
Соль
Соль2 г
Сыр творожный
Сыр творожный180 г
Мука пшеничная
Мука пшеничная30 г
Оливковое масло
Оливковое масло20 г
Сахар кондитерский
Сахар кондитерский50 г

Додаємо в сир сіль, цукор і борошно. Гарненько розмішуємо, в результаті маса не повинна липнути до рук.
Щоб сирники були однакового розміру, з отриманого тіста робимо товсту ковбаску і розрізаємо її на однакові шайби.
Кожну шайбочку трохи обвалюють в борошні, підрівнюємо.

Шаг 2

У сковорідку додаємо олію, сильно нагріваємо і викладаємо сирники, накриваємо сковорідку кришкою, зменшуємо вогонь і
не чіпаємо сирники, поки їх нижня частина не підрум’яниться.
Потім перевертаємо їх і знову смажимо під кришкою до готовності.

Тематические подборки

Десерты

Похожие рецепты

Загрузите бесплатно!

Patee. Рецепты – это более 45 000 подробных рецептов с фото и видео для iPhone, iPad и Android.

+ Сотни новых рецептов каждый день.

Подробнее
Полная версия сайта